Land van Cuijk
Gezellig verblijf in mooie robuuste blokhuttenGezellig verblijf in mooie robuuste blokhutten

Overnachten in bijzondere blokhutten

Onze blokhutten zijn comfortabel en hebben  door hun massieve houten constructie een bijzondere uitstraling. De blokhutten kunnen het gehele jaar worden gebruikt door maximaal 6 personen.

De indeling is als volgt:

  • Een overdekt terras met tuintafel.
  • De leefruimte heeft een keukenblok voorzien van 4 pits kookplaat, koelkast, wasbak met koud water en complete keukeninventaris. De ruime zithoek  beschikt over een grote tafel met 6 stoelen.  Er is tenslotte een trapje naar de slaapzolder met  3 slaapplaatsen. De leefruimte kan verwarmd worden door een kachel (gas).
  • Vanuit de leefruimte is er een open doorgang naar de slaapruimte met 3 slaapplaatsen Vanuit de slaapruimte is de toiletruimte te betreden met toilet en een fonteintje met koud water.
  • De matrassen 200X90 worden door ons voorzien van een overtrek. Alle slaapplaatsen beschikken tevens over kussens met sloop. U mag zelf een slaapzak of dekbed  en keukenlinnen meebrengen. U kunt dit ook bij ons huren (extra).
  • U kunt gebruik  maken van de douches (4), die ook campinggasten ter beschikking staan. In de afwaskeuken kunt u afwassen of warm tapwater halen.

De blokhutten dienen schoon achtergelaten te worden.

Dagtarief blokhut Hoogseizoen Laagseizoen
Per blokhut inclusief 4 personen € 60,- € 55,-
Per blokhut inclusief 1-4 personen weekend dagtarief X dagen € 110,-
Per blokhut inclusief 1-4 personen midweek dagtarief X dagen € 165,-
Persoon minder -/- € 5,- -/-€ 5,-
Persoon extra € 2,50 € 2,50
Eindcontrole € 15,- € 15,-
Borg € 50,- € 50,-

Blokhutprijs is inclusief: blokhut, 4 personen, gas, water, elektriciteit (10 A), gebruik douche (5 min.  pppd), één auto, hoeslakens, kussenslopen (1 pw) en toeristenbelasting. In de weekenden van het laagseizoen kunt u slecht één blokhut per boeking reserveren. Meerdere blokhutten alleen in combinatie met huur van de groepsruimte. Zie ook de pagina groepsaccommodatie.

Hoogseizoen: 1 juli t/m 31 augustus, paas-, hemelvaart- en pinksterweekend, meivakantie
Huur van dekbed met overtrek (niet verplicht) €.13,50
Aanbetaling: €.50,-

Huisdieren worden niet toegelaten. Paarden in overleg mogelijk (weide).

Is uw interesse gewekt of wilt u meer info?

Reserveren Contact